OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA KOD BAČKE TOPOLE: Ketrin pala sa motora, za nju imaju samo reči hvale - "Bila je primer za sve"

J. L.

12. 04. 2021. u 20:40

KETRIN T. (na slici), meštanka Stare Moravice, sela nadomak Bačke Topole, nastradala je u nedelju po podne, prilikom pada sa motora kojim je upravljao G. Đ. (29).

ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД БАЧКЕ ТОПОЛЕ: Кетрин пала са мотора, за њу имају само речи хвале - Била је пример за све

Arhiva

Šta se tačno dogodilo na putu između Moravice i Bačke Topole i kako je vozač izgubio kontrolu nad motorom marke "kavasaki" i sleteo u kanal, utvrdiće dalja istraga. Ono što se zasada zna je da je brzina bila neprilagođena i da vozač nije imao adekvatnu dozvolu. Motor nije bio njegov, nego ga je pozajmio od druga da provoza devojku.

- Od zadobijenih povreda, Ketrin je preminula u Opštoj bolnici - navodi naš izvor, koji dodaje da će G. Đ. u utorak biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

O nastradaloj devojci, koja je radila u lokalnom preduzeću, svi imaju reči hvale.

- Ketrin je najstarije od troje dece u porodici i uvek je bila primer za sve. Svi se znamo i to je zaista jedna divna porodica - kaže Mikloš H. - Ona i mladić su igrali folklor u KUD "Adi Endre", družili su se sa svima, dobra deca. Ne znam kako se desila nesreća, ali je taj put veoma loš i nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari. Nadamo se da će biti obnovljen zbog bezbednosti svih nas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)