BUKNUO PLAMEN KOD GRAĐEVINSKE ŠKOLE: Detalji požara u Nišu, deset porodica ostalo bez krova nad glavom, kroz suze kažu - nemamo gde! (VIDEO)

J. Ć.

08. 04. 2021. u 21:16

VELIKA tragedija pogodila je deset porodica iz Niša, u čijoj je zgradi večeras buknuo požar.

БУКНУО ПЛАМЕН КОД ГРАЂЕВИНСКЕ ШКОЛЕ: Детаљи пожара у Нишу, десет породица остало без крова над главом, кроз сузе кажу - немамо где! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vatrena stihija zahvatila je sve, ostali su bez imovine, jedva su spasli živote.

U šoku stoje na ulici, dok vatrogasci gase plamen. Kažu, vatra je buknula kada se zapalio odžak. Izleteli su iz zgrade obučini u ono što su imali na sebi, u papučama, neki su samo dohvatili jakne.

- Sve nam je izgorelo, nove stvari, ako treba da nam pomognu iz inostranstva, izgorelo sve i malo para što smo imali i dokumentacija, sad majka ne može ni penziju da digne, kako sad novac da primi - kaže jedna od očajnih žena.

Deset porodica je ostalo bez krova nad glavom. Kažu ima ih i sa decom. Gde će sada, ne znaju, nemaju gde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!