ĐORĐE DAVID STIGAO U SRBIJU: Roker najavio konferenciju na kojoj će otkriti sve detalje saobraćajke

J.D.Lj.

26. 01. 2024. u 18:51

Poznati roker i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, vratio se u Srbiju i za sutra najavio je konferenciju za medije povodom nemilog događaja na auto-putu Kumanovo-Tabanovci u Severnoj Makedoniji, kada je u saobraćajnoj nesreći nenamerno naleteo automobilom na ženu iz Kumanova Lj. T. (49) i usmrtio je. On će, kako saznajemo, na konferenciji otkriti sve detalje tragedije, kao i ono što je posle nezgode doživeo.

ЂОРЂЕ ДАВИД СТИГАО У СРБИЈУ: Рокер најавио конференцију на којој ће открити све детаље саобраћајке

Foto: Printscreen/Prva TV

Podsetimo, nezgoda se dogodila prošlog vikenda, kada su se tokom noći, sudarila dva automobila. Kako je saopštila makedonska policija, u nesreći su učestvovala vozila "folksvagen polo" sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, "folksvagen golf" skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i "opel insignija" srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đorđe David (59), državljanin Republike Srbije. Do sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontrasmeru. U međuvremenu je na auto-put iz vozila izašla Lj. T. i počela unezvereno da šeta. U tom trenutku, iza ugla, naišao je David, koji usled smanjene vidljivosti zbog magle, ali i neočekivanja da auto-putem neko šeta, "pokosio" ženu, koja je na licu mesta ostala mrtva. 

Makedonska policija obavila je uviđaj i odmah Davidu uzela uzorak urina i krvi, kako bi proverili da li je vozio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, a rezultat je bio - negativan. 

Ipak, David je nekoliko dana zadržan dodatno u Severnoj Makedoniji. Ispitan je u policiji, zatim i u nadležnom Tužilaštvu o nesreći koja se dogodila. Iako nije bio direktno odgovoran za nezgodu, njemu su makedonske vlasti oduzele ličnu kartu, vozačku dozvolu i pasoš, te je do okončanja prvog dela istrage morao da ostane u toj zemlji i da se redovno javlja nadležnim službama. Nije zadržan u pritvoru, ali isto tako nije mogao ni da pređe granicu, odnosno, vrati se u Srbiju. No, posle nekoliko dana, to mu je, ipak, omogućeno. 

Nakon tragedije, koja ga je ostavila u stanju šoka, David tvrdi da je teško podneo smrt žene. Kako nezvanično saznajemo, roker želi da se vidi sa njenom porodicom, izjavi saučešće i pomogne im. 

I SAM POVREĐEN


U pomenutoj nezgodi, teške telesne povrede zadobili su V. P., B. T, ali i Đorđe David. Svi su odmah prevezeni u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć. Srećom, niko nije bio životno ugrožen. David je imao više modrica i posekao je ruku, koju su mu doktori ušili. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!