"NOVOSTI" U MALOM MOKROM LUGU DAN POSLE POŽARA: "Sve bih dao da sam mogao da spasem baku i deku"

J.D.Lj.

14. 12. 2023. u 13:24

JOŠ ne mogu da dođem sebi zbog nesreće koja se sinoć desila u domu starih, čiji je, inače, vlasnik moj brat od strica Željko. Sve se desilo iznenada. Imao sam goste, kada me je pozvala strina uspaničenim glasom i rekla da hitno dođem jer gori dom i korisnici. Na brzinu ogrnuh jaknu, obuh patike i trk, a tamo opšta pometnja.

НОВОСТИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ ДАН ПОСЛЕ ПОЖАРА: Све бих дао да сам могао да спасем баку и деку

Foto D. Milovanović

Ovako za "Novosti" priča Dobrica Sibinović, koji je prvi pritekao u pomoć kad je planulo u domu starih "Milidom luks" u Partizanskoj ulici, u beogradskom naselju Mali Mokri Lug.

- Zatekao sam sestre i jednog tehničara koji je prethodno aparatom već pokušavao da ugasi požar na spratu. Ali vatra ogromna, guta sve pred sobom, veliki dim, guši... Onda su došli vatrogasci, pa Hitna pomoć. Nažalost, jedan deka je preminuo, a ubrzo i jedna baka. Mnogi su se nagutali dima. Mnogo mi žao... Da sam samo mogao gore da uđem, da izvučem i te ljude, sve bih dao, ne bih život žalio.

Podsetimo, u požaru je smrtno stradalo dvoje ljudi, dok je petoro korisnika u bolnici.

Ostali korisnici, njih preko 70, zbrinuti su i na sigurnom.

Nadležni utvrđuju šta je izazvalo požar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)