SAMO RUŠEVINE: Pogledajte šta je ostalo od stanova u zgradi nakon eksplozije u Smederevu (FOTO)

N. Živanović

02. 09. 2023. u 16:40

ĐORĐE Azarić (56) iz Smedereva sa nekoliko kilograma eksploziva pokušao je da "reši probleme" sa porodicom koju nije mogao da iseli iz svog stana na poslednjem, petom spratu zgrade na Trgu slobode. U stravičnoj eksploziji, Azarić je poginuo, dvoje njegovih podstanara je povređeno, a tragedija je mogla biti i veća jer je detonacija bila tako silovita da je uništila i okolne stanove.

САМО РУШЕВИНЕ: Погледајте шта је остало од станова у згради након експлозије у Смедереву (ФОТО)

Foto: N. Živanović

U stanu čiji je vlasnik nastradao u eksploziji kao podstanari su živeli brat i sestra Miljana P. (24) i Nikola P.(27)  sa ocem Aleksandrom (63) i Miljaninim detetom. U trenutku eksplozije otac je sa unukom bio u parku ispred zgrade, a u stanu su bili brat i sestra. Nikola ima teže povrede oba oka i nakon ukazane pomoći prebačen je na Urgentni centar u Beogradu, dok je njegova sestra sa lakšim povredama ostala u bolnici u Smederevu.

Reporter "Novosti" ušao je u zgradu u kojoj se dogodila eksplozija, a na priloženim fotografijama možete videti da su od stanova stradalih u eksploziji ostale samo ruševine. 

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a dve su povređene u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u četvrtak oko 20.35 sati u Ulici slobode u centru Smedereva kada je  eksplodiralo nekoliko kilograma eksploziva. Eksplozija je oštetila krovnu ploču i stanove na nekoliko sptarova.

BONUS VIDEO:

PRVI SNIMCI SA MESTA EKSPLOZIJE U SMEDEREVU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave