"ON JE BIO LEK ZA SVE NAS U ŠKOLI" Potresne reči razredne dečaka Milana koji se utopio na Adi Ciganliji (FOTO)

S.J.Matić

07. 06. 2023. u 22:45

MILAN Stevanović (16), jedan od dvojice dečaka koji su se juče utopili na Adi Ciganliji u Beogradu, nastradao je spašavajući druga.

ОН ЈЕ БИО ЛЕК ЗА СВЕ НАС У ШКОЛИ Потресне речи разредне дечака Милана који се утопио на Ади Циганлији (ФОТО)

Foto: Z.J.Mačak

Dečak je kobnog dana završio drugi razred Saobraćajne škole u Zemunu, smer lakirer. Njegova razredna, potpuno potresena i uplakana, došla je danas kod oca da mu izjavi saučešće.

Foto: Privatna arhiva

Milan Stevanović

Ona za "Novosti" kaže da joj je bila privilegija i čast što je poznavala Milana i bila mu nastavnik.

- On je bio lek za sve nas u školi. Imao je divan odnos sa nastavnicima, uživali smo u njegovom društvu. On je baš voleo da bude lakirer, da radi to. Uživao je. Iz Velike Moštanice je dolazio u Zemun u školu i nikada nije zakasnio. Bio je pomoć svima, šta god da treba, da slika svesku kad neko ne dođe, da pokaže domaći, ma bio je sjajan. Drugari su ga svi voleli. Da me je neko pitao kako dete treba da izgleda i da se ponaša, ja bih rekla kao Milan. On je bio primer dobrog deteta, a njegov otac dobrog roditelja.

Foto: Z.J.Mačak

Ponton sa kojeg su skočili školarci

- On je bio dobrota skupljena sa svih strana u njemu. Dete, a veliki čovek. Heroj. To je on bio ove dve godine, koliko sam ga poznavala - zaključila je razgovor razredna kojoj su za dečakom krenule suze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NAGRADA TRI MILIONA EVRA: Vidite koji brojevi su izvučeni u 76. kolu igre Loto