REKAO JE - TATA, HOĆU JA SA TOBOM Svetlana ostala bez supruga i sina u istom trenu: Za "Novosti" se priseća najgoreg dana u životu

S.BABOVIĆ

25. 04. 2023. u 15:32

ČETVORO držljavana Srbije poginulo je na današnji dan pre tačno tri godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3 u Hrvatskoj.

РЕКАО ЈЕ - ТАТА, ХОЋУ ЈА СА ТОБОМ Светлана остала без супруга и сина у истом трену: За Новости се присећа најгорег дана у животу

Foto: Jutjub/Jutarnji list

Tragično su nastradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), kao i Kruševljani, vozač Vladica Rašić (42) i njegov sin N. R. (14). U nesreći je povređen bio suvozač Dragan Vučićević (28). Kako su tada pisali hrvatski mediji, od siline udara i zadobijenih povreda stradala su tri lica, dok su se za život četvrtog lekari borili u bolnici u Vinkovcima.

Kruševljanka Svetlana Rašić ostala je bez supruga i sina u istom trenu.

Za „Novosti“ je posvedočila da je užasne slike smrskanog automobila videla na televiziji. Tako je saznala za nesreću. Putnici u vozilu krenuli su zajedno na put, a prethodno su prevoz dogovorili putem sajta „bla bla kar“, od ranije ih ožalošćena udovica nije znala.

-Suprug je imao neke preglede da obavi u Sloveniji, mesečno je odlazio tamo zbog neke operacije na želucu koja je tek trebalo da se uradi – ispričala je „Novostima” neutešna Svetlana. - Ja nisam mogla da idem, a mali je toliko hteo da krene! Želeo je da razgleda automobile, da kupe neki. Rekao je „tata, hoću ja s tobom, hoću ja”.

Nažalost, dečija želja nije se ispunila. Mali Nikola pohađao je sedmi razred osnovne škole u Parunovcu. Bio je vredan i dobar dečak. O porodici Rašić u naselju Dedina čuli smo samo dobre reči. U dvorištu porodične kuće bila je devojčica od 12 godina. Ona je u nesreći ostala bez oca i rođenog brata.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori