SAPUTNIK PREMINUO NA LICU MESTA: Uhapšen i saslušan državljanin Turske zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću

I. M.

19. 04. 2023. u 16:00

PRIPADNICI Policijske uprave u Leskovcu uhapsili su turskog državljanina T. T. (52) zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan njegov saputnik preminuo na licu mesta, a drugi zadobio teške telesne povrede.

САПУТНИК ПРЕМИНУО НА ЛИЦУ МЕСТА: Ухапшен и саслушан држављанин Турске због сумње да је изазвао саобраћајну несрећу

Foto: I. M.

Osumnjičeni se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Policija je saopštila da je on, 12. aprila, upravljajući putničkim vozilom „kia sorento“, izazvao saobraćajnu nesreću kada je sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub.

Tom prilikom je putnik iz vozila (67) od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je muškarac (51), koji je sedeo na mestu suvozača, zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičeni vozač je, nakon oporavka u niškom Kliničkom centru, uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu gde je, u prisustvu tumača i branioca, izneo odbranu.

Tužilaštvo je saopštilo da je turskom državljaninu iz Izmira, na njihov predlog, određena mera zabrane napuštanja boravišta, odnosno teritorije Niša i Republike Srbije, uz oduzimanje putne isprave i lične karte i da je već preduzelo dokaznu radnju veštačenja i odredilo saslušanje svedoka, a nakon toga će preduzeti i druge neophodne radnje, a sa ciljem efikasnog okončanja postupka.

Saobraćajna nesreća se dogodila u ranim jutarnjim časovima, na auto-putu na pravcu Niš–Leskovac, u blizini sela Brestovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)