AUTO SLETEO U JARAK, DVOJE DECE PREBAČENO U BOLNICU: Detalji nesreće u Kraljevu, vatrogasci izvlačili povređene (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

19. 02. 2023. u 21:11 >> 21:16

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio večeras oko 19.30 u kraljevačkom naselju Ribnica, nedaleko od mosta preko istoimene reke na magistralnom putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, nije bilo nastradalih, ali su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

АУТО СЛЕТЕО У ЈАРАК, ДВОЈЕ ДЕЦЕ ПРЕБАЧЕНО У БОЛНИЦУ: Детаљи несреће у Краљеву, ватрогасци извлачили повређене (ФОТО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do kontakta „alfe romeo“ kraljevačke registracije i „folksvagen pasata“ čačanskih registarskih oznaka.

G.Šljivić

Udes u Ribnici kod Kraljeva

Od siline udarca „pasat“ se sa vidnim oštećenjima na vozačevoj strani zarotirao, dok je „alfa“ sletela u jarak kraj puta. Tom prilikom povređeni su vozač i suvozač „alfe“ koji su nakon intervencije vatrogasaca u njihom izvlačenju iz automobila preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

G.Šljivić

Udes u Ribnici kod Kraljeva

U ovu ustanovu na preventivni pregled preveženo je i dvoje dece iz „pasata“ koja, kako nezvanično saznajemo, nemaju ozbiljnije ozlede.

G.Šljivić

Udes u Ribnici kod Kraljeva

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio u potpunom prekidu, pa su se vozila (pre)usmeravala na alternativne pravce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRAGEDIJA NA USKRS: Ženu udario voz u Zemun Polju