LEDI KRV U ŽILAMA: Ispovest oca dečaka nastradalog kod Valjeva - "Mom detetu nije bilo spasa"

Novosti Onlajn

06. 12. 2022. u 14:19

KAKO je objasnio nesrećni otac, u trenutku tragedije nije bio kod kuće, a jeziva tragedija, kako smo već izveštavali, dogodila se juče oko 17 časova u selu Stanina Reka nadomak Valjeva.

ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Исповест оца дечака настрадалог код Ваљева - Мом детету није било спаса

Foto: D. Balšić

Kako je naveo, kobnog dana njegov prijatelj je kod njega kući cepao drva.

- Radio je na cepaču a moj sin je u jednom trenutku previše blizu prošao pored mašine. Tada mu je ona zakačila skafander - priča potreseni Željko i dodaje:

- Skafander je uhvatila metalna spirala mašine i navukla ga na cepač. To ga je povuklo i zamotalo skafander, pa ga je sekač vrteo velikom brzinom u mestu. Tom prilikom udarao je u tu mašinu. Nisu mogli da ga izvuku sve dok cepač nije ugašen. Cepač je toliko mlatio sa njim i okretao ga da mu je polomio butnu kost. Na glavi je imao rasekotinu i malo krvi - objašanjava otac nastradalog dečaka.

Prema njegovim rečima, odmah su obavestili Hitnu pomoć.

- Lekari su, kada su stigli, pokušali da urade reanimaciju, dali su sve od sebe da mu pomognu, ali mom detetu nije bilo spasa. Ne znam šta je tačno uzrok smrti, telo je preneto na obdukciju. Trebalo bi da danas bude gotova, tada ću tačno znati šta je uzrok smrti. Pretpostavljam da je stradao zato što ga je ta mašina previše udarala - rekao nam je Željko Ž.

Nesrećni otac je naveo da pored nastradalog deteta ima još troje dece, među njima je i Dušanov mlađi brat.

- Dušan je bio stariji i znao je da radi na cepaču jer se bavim rezanjem drveta i poljoprivredom. U šoku sam, ne znam kako je to moglo da se desi, čekamo rezultate obdukcije. Bila je policija, obavili su uviđaj i oni će utvrđivati šta se desilo - kazao je očajni otac.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)