PREBAČEN U UKC KRAGUJEVAC: Predsednik opštine Paraćin, povređen u saobraćajnoj nesreći, na intenzivnoj nezi

Novosti online

26. 11. 2022. u 14:43

PREDSEDNIK Opštine Paraćin, Vladimir Milićević, koji je povređen noćas u saobraćajnoj nesreći, prebačen je u UKC u Kragujevcu.

ПРЕБАЧЕН У УКЦ КРАГУЈЕВАЦ: Председник општине Параћин, повређен у саобраћајној несрећи, на интензивној нези

Foto: M. L.

- Pacijent sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice, hospitalizovan je u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac, piše "Blic".

Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratorijski i radiografski ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalnosti. Trenutno stabilnih vitalnih parametara. U toku su kontrolni i dopunski dijagnostički postupci - rečeno je u UKC Kragujevac.

Podsetimo, Milićević je primljen noćas u Opštu bolnicu Ćuprija sa višestrukim teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u tom gradu. Prema nezvaničnim informacijama, na čelnika paraćinske opštine je, dok je prelazio ulicu u Ćupriji, nešto posle dva sata iza ponoći, naleteo kombi koji se kretao velikom brzinom i oborio ga. Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a Milićević je zadobio višestruke prelome rebara, karlice i povrede grudnog koša.

On je odmah primarno zbrinut, dijagnostikovan i nakon konsultacije sa hirurzima iz Kragujevca tokom noći transportovan u Kliničko bolnički centar UKC Kragujevac.

Ćuprijska policija traga za vozačem kombija, nastojeći da otkrije sve detalje ovog slučaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri