TEŽAK SUDAR AUTOBUSA I AUTOMOBILA KOD KRALJEVA: Preticanje umalo bilo kobno, vozila potpuno smrskana (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

26. 11. 2022. u 07:10

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila i autobusa koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio sinoć, oko 22 sata, na magistralnom putu Kraljevo-Krušvac u kraljevačkom naselju Beranovac, srećom niko nije nastradao, ali su dve osobe teško povređene i pričinjena je značajna materijalna šteta.

ТЕЖАК СУДАР АУТОБУСА И АУТОМОБИЛА КОД КРАЉЕВА: Претицање умало било кобно, возила потпуно смрскана (ФОТО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio nakon što su se „sitroen“ i „pežo“ kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, nedaleko od Autodroma „Beranovac“,  međusobno preticali, a potom preticali i autobus za prevoz radnika koji se, takođe, kretao u istom pravcu.

G.Šljivić

Udes u kraljevačkom naselju Beranovac

Tom prilikom, pri očigledno velikoj brzini, došlo je do kontakta posle kojeg je sudar bio neminovan. Dve osobe iz „sitroena“ koji je završio potpuno slupan u kanalu kraj puta, zadobile su teške povrede zbog čega su sanitetskim vozilom prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute, dok niko iz autobusa nije povređen.

G.Šljivić

Slupani "sitroen" u kanalu

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen, a pod kojim okolnostima se dogodio biće poznato nakon istrage.

G.Šljivić

Udes u kraljevačkom naselju Beranovac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!