POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ALEKSANDROVCA: Meštani uznemireni - Župa ima crnu raskrsnicu, nešto mora da se preduzme! (FOTO)

S.Babović

03. 11. 2022. u 14:54

DRUŠTVENE mreže su se usijale nakon poslednje saobraćajne nesreće, koja se u Vitkovu kod Aleksandrovca dogodila prošle nedelje.

ПОСЛЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД АЛЕКСАНДРОВЦА: Мештани узнемирени - Жупа има црну раскрсницу, нешто мора да се предузме! (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/ B.Pribanović

Župljani navode da je raskrsnica u ovom naseljenom mestu veoma opasna. Predlažu izgradnju kružnog toka, radare, smanjenje brzine na 30 kilometara na sat.

Prema nezvaničnim saznanjima, u poslednjoj nezgodi, putnica iz vozila borske registracije zadobila je teže telesne povrede. Ovo je od avgusta, prema svedočenju meštana Aleksandrovca, bar treća nesreća sa težim posledicama.

- Naišao sam baš u tom trenutku, ne daj Bože takav prizor nikome, devojka kuka iz auta, a ne mogu da je izvuku - napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

- Ja sam na ovom mestu jedva živu glavu izvukla, posle 22 godine raskrsnica je jednako rizična - navodi se u jednom od komentara. - Jedna od raskrsnica smrti u našoj opštini - ocenjuju drugi korisnici.

- Postaviti radar kameru i smanjiti brzinu na 30 i nikad više niko neće nastradati na toj raskrsnici - kažu Župljani. - Problem je velika brzina i nepreglednost, ali napreglednost može da se reši zabranom stajanja na raskrsnici za autobuse i izmeštanjem putokaza.

Ovo nije jedna ulica koja se prethodnih godina spominjala kao visokorizična. "Novosti" su pisale o Kruševačkoj ulici, delu državnog puta 2A reda, broj 207, koja je neretko bila mesto tragedija u saobraćaju. Brza vožnja, nepropisno zaustavljanje i parkiranje, samo su neki od problema u opštini, koja ima samo jedan semafor. Avgusta 2017. godine četvorogodišnji Tomislav Pešić iz Selišta kod Trstenika podlegao je teškim telesnim povredama u nesreći, koja se odigrala nedaleko od autobuske stanice.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)