"NOVOSTI" SAZNAJU: Devojčica (13) koja je pala sa zgrade u Nišu operisana dva puta

J. ĆOSIN

13. 10. 2022. u 14:10

Trinaestogodišnja Nišlijka, koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima sinoć pala sa šestog sprata stambene zgrade u kojoj živi u Vizantijskom bulevaru 116, danas je imala dve operacije.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Девојчица (13) која је пала са зграде у Нишу оперисана два пута

Foto D. Miljković

- Devojčici su urađene dve operacije. Operisana je potkolenica i kuk. Operacije su protekle dobro, pacijentkinja je trenutno stabilnih vitalnih parametara - kažu u UKC Niš.

Devojčica je kroz prozor poslednjeg sprata stambene zgrade sa visine od oko dvadesetak metara pala na travnatu površinu. Zasad nema informacija kako je došlo do nesreće, ali prema nezvaničnim informacijama, ništa ne ukazuje na to da je dete povređeno usled krivičnog dela.

BONUS VIDEO - NASTRADALE ŽENE BILE SU UPETLjANE U SAJLE OD MOSTA: Ronilac o spasavanju ljudi iz Zapadne Morave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)