RODITELJI OTIŠLI PO TELO U ITALIJU: Ispovest tetke Srpkinje koja je pronađena mrtva za "Novosti" - Svi smo u šoku, čekamo obdukciju

D. Zečević

24. 07. 2022. u 18:57

TANjA Komatinović, medicinska sestra (31) iz naselja Draginja kod Prokuplja, nađena je mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci.

РОДИТЕЉИ ОТИШЛИ ПО ТЕЛО У ИТАЛИЈУ: Исповест тетке Српкиње која је пронађена мртва за Новости - Сви смо у шоку, чекамо обдукцију

Foto: D. Z.

Tanjina tetka u ispovesti za "Novosti" rekla je da su svi u šoku i da niko iz porodice ne zna šta se dogodilo. Tanjini roditelji, otac Dragan i majka Biljana sakupili su novac i otišli po njeno telo u Italiju, međutim, moraće da sačekaju da se završi obdukcija, koja će, prema nezvaničnim informacijama biti obavljena sutra.

Foto: D. Z.

Nesrećna žena u Italiji je radila tri godine, nakon što je vanredno završila srednju medicinsku školu. Bila udata za Italijana od koga se nedavno razvela.

Foto: Printscreen Gofundme

Porodica će, kako je rekla Tanjina tetka koju smo zatekli u porodičnoj kući, tek kada bude dobila rezultate, znati da li je Tanja ubijena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRAGEDIJA NA USKRS: Ženu udario voz u Zemun Polju