OVO JE POLICAJAC KOJI JE POGINUO U BELOJ CRKVI: Aleksandar krenuo na posao, pa stradao

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

17. 07. 2022. u 13:48

POLICAJAC Aleksandar S-. (52) iz Bele Crkve, koji je jutros izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći u toj južnobanatskoj varošici, iza sebe je ostavio suprugu i dva sina, od kojih se jedan takođe školuje za policajca.

ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Александар кренуо на посао, па страдао

Printscreen/Facebook

Radio je kao pogranični policajac na malom graničnom prelazu Kaluđerovo, blizu Bele Crkve. Jutros je sa kolegom M. Đ. iz Kovina krenuo u dnevnu smenu.

Kako „Novosti“ saznaju, Kovinac je svojim kolima došao do njegove kuće, odakle su zajedno krenuli na posao Aleksandrovim vozilom. Nisu, međutim, daleko odmakli.

Printscreen/Facebook

Na raskrsnici blizu glavne belocrkvanske ulice sudarili su se sa putničkim vozilom, koje je išlo iz poprečene ulice, sa njihove leve strane. Taj automobil je direktno udario u Aleksandrova vrata i odgurao njegova kola do drveta, koje su bukvalno otkinuli. Zaustavili su se tek kada su udarili u jednu kuću.

Aleksandar je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Vršcu, dok je njegov kolega, zbog ozbiljne povrede kičme, hitno helikopterom prevežen u Urgentni centar u Beogradu, gde mu se i dalje bore za život.

Vozač drugog automobila, koji je bio sam u vozilu, prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Smrskano vozilo odneto je sa mesta nesreće, a istraga će pokazati ko nije poštovao prvenstvo prolaza na raskrsnici i kojom brzinom su oba automobila išla.

Prijatelji i kolege nastradalog policajca opraštaju se od njega dirljivim porukama na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)