NIJE NI VIDELA SLOBODANA KOLIKO JE BILA PIJANA: Saslušani svedoci stravične nesreće na Pančevačkom mostu

Novosti online

21. 06. 2022. u 08:37

SVEDOCI tragedije koja se dogodila pretprošle subote na Pančevačkom mostu, prilikom koje je poginuo Slobodan L. (34) kada ga je taksijem "citroen" C5 udario Petar M. (43) i "bacio" sa mosta, ispitani su i, kako se nezvanično saznaje, žena za kojom je stradali jurio na mostu bila je u stanju teške alkoholisanosti.

НИЈЕ НИ ВИДЕЛА СЛОБОДАНА КОЛИКО ЈЕ БИЛА ПИЈАНА: Саслушани сведоци стравичне несреће на Панчевачком мосту

Foto P. Milošević

Inače, ona je pretila skokom sa Pančevca, a on je pojurio da je spase i tako je došlo do teške nesreće.

- Ona je ispitana, a u trenutku tragedije imala je čak 2 promila alkohola u krvi. Rekla je da nije ni videla Slobodana od pijanosti. Dakle, ona tvrdi da se ne seća ni da je on jurio za njom, niti da su ga udarila kola i bacila sa Pančevačkog mosta. Takođe je priznala da su bili u vezi devet meseci, iako je to prvo negirala i govorila da su prijatelji i da joj on duguje novac - rekao je izvor iz istrage ovog slučaja.

Saslušano je devet svedoka, čeka se još jedan koji je išao baš iza Slobodana. Ispitan je i gazda kafane koji je trčao za njima. Većina svedoka, ljudi koji su u tom trenutku tuda prolazili, nije videlo šta se događalo.

Prvo osnovno javno tužilaštvo ispituje na kome je odgovornost ove tragedije, a više detalja će biti poznato nakon što se završi toksikološka analiza poginulog, odnosno, kada se utvrdi da li u kom stepenu alkoholisanosti je bio. Takođe je naloženo saobraćajno veštačenje.

Sa druge strane, Petar M., koji je udario i bacio sa mosta Slobodana L., podsetimo, pobegao je sa mesta nesreće, prijavio se tek sutradan.

Pretpostavlja se da je pobegao jer je bio pijan, pa je, kako se navodi, čekao da se otrezni.

Priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, ali je izneo svoje viđenje događaja, odnosno rekao je da jeste video kontakt, ali da nije znao da je udario čoveka.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DELOVI VOZILA VISE SA PANČEVCA - Strašne scene na mostu nakon nesreće, saobraćaj blokiran

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest