KRENULI PO GORIVO I POGINULI: Dragan Mitić i Dragan Živković iz Trubarevca nastradali u udesu kod Sokobanje

D. M.

02. 06. 2022. u 19:49

DVOJICA prijatelja, Dragan Mitić i Dragan Živković, iz sela Trubarevac kod Sokobanje, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata kada se "mercedes", u kojem su bili, sudario sa traktorom sa prikolicom, koji je prevozio košnice sa pčelama.

КРЕНУЛИ ПО ГОРИВО И ПОГИНУЛИ: Драган Митић и Драган Живковић из Трубаревца настрадали у удесу код Сокобање

"Mercedes" naleteo na traktorsku prikolicu / Foto 192 RS

Nesreća se dogodila na ulazu u Sokobanju, a policija još utvrđuje okolnosti koje su dovele do udesa. Po svemu sudeći, traktor nije bio osvetljen, a nakon udesa ekipama Hitne pomoći bilo teško da ukazuju pomoć, jer su se košnice polomile, pa je pčela bio na sve strane.

- Ne znam šta da vam kažem, troje dece je ostalo bez oca. Držimo se zbog njih, ali ovo je užasna tragedija. Vozili su iza traktora, koji je imao dve prikolice, na kojima su bile košnice sa pčelama, i najverovatnije ga nisu ni videli jer nije bio osvetljen. Kako je došlo do same nesreće, zaista ne znam. Sa Draganom je poginio i njegov imenjak iz sela, a povređen je N. Đ. koji je bio s njima u kolima - ispričali su novinarima rođaci nastradalog Mitića.

Prema rečima komšija, imenjaci i profesionalni vozači su te večeri išli za Sokobanju da bi kupili gorivo za svoje kamione, kako bi ujutru krenuli na put tim kamionima.

Poginuli: Živković i Mitić / Foto "Fejsbuk"

- Toliko kilometara su proveli po drumovima, a bilo im suđeno da nastradaju u blizini kuće. Bilo im je suđeno da kao prijatelji i kolege poginu zajedno - neutešni su njihovi prijatelji.

SAHRANA

DRAGAN Mitić biće sahranjen u petak na seoskom groblju.

- Nema više mog dragog Dragana, šta ću ja bez njega? Napustio nas je prerano. Dobar čovek, koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti - napisala je njegova supruga na svom fejsbuk-profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)