ČEKAJU SE NALAZI DNK ANALIZE: Na telu koje je isplivalo kod Ade Huje nađen sat, a u džepu mobilni (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2022. u 12:26

TELO za koje se sumnja da je Matej Periš, koje je pronađeno jutros kod Ade Huje, prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađena DNK analiza.

ЧЕКАЈУ СЕ НАЛАЗИ ДНК АНАЛИЗЕ: На телу које је испливало код Аде Хује нађен сат, а у џепу мобилни (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

Garderoba na telu odgovara onoj koju je Splićanin imao u noći nestanka, ali dok se ne utvrdi DNK analizom, ne može se sa sigurnošću potvrditi identitet.

Na telu muškarca pronađen je srebrni sat na ruci, a u džepu pantalona mobilni telefon.

Nenad Periš, Matejev otac, ranije je dao DNK uzorak za upoređivanje, što će biti i urađeno u toku dana.

- Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš za "Telegraf".

Podsetimo, telo je pronađeno jutros na desnoj obali Dunava. Kako kažu izvori "Novosti", po konstituciji, odeći, aplikaciji na majici, sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba "Gotik". On je u klubu bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!