JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠAPCA: U udesu povređene dve osobe

V.M.

08. 05. 2022. u 19:37

U DRUGOM saobraćajnom udesu, za samo nekoliko sati, posle tragedije kod šabačkog sela Cerovac, kod Badovinaca, nadomak Bogatića, u Mačvi, sudarili su se, takođe, motocikl i automobil!

ЈОШ ЈЕДНА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ШАПЦА:  У удесу повређене две особе

Foto: pixabay

Udes se dogodio oko 17.20 časova. Kako saznajemo, povređeni su vršnjaci M.D. iz Laćarka, u Sremu, i A.R. iz obližnjeg sela Klenja, odakle je i vozač automobila. Vozač automobila se, praktično, ugruvao. O povredama vozača i suvozača na motociklu tek treba da se izjasne lekari. Oni su van životne opasnosti.

Do udesa je došlo, po svoj prilici, nakon što je vozač automobila skrenuo sa puta i nije, kako je bio dužan, propustio motocikl. Istraga je u toku.

Uviđaje je uradio dežurni zamenik OJT Šabac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!