PUTNIK IZ LOZNICE STRADAO U MAĐARSKOJ: Prve fotografije jezive nesreće u blizini granice (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 14:36

JEDAN osoba je poginula, dok je četvoro povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mađarskoj u mestu Roske kada je automobil lozničkih registarskih tablica podleteo pod kamion.

ПУТНИК ИЗ ЛОЗНИЦЕ СТРАДАО У МАЂАРСКОЈ: Прве фотографије језиве несреће у близини границе (ФОТО)

Foto: EPA

Kako se nezvanično saznaje, srpski državljani vraćali su se iz Nemačke, a nesreća se dogodila na kilometar od graničnog prelaza Horgoš, piše portal Tenjek.

Kako su preneli mađarski mediji, ova deonica puta bila je zaustavljena jedno vreme, a u automobilu se nalazilo petoro ljudi od kojih je jedna osoba nastradala na licu mesta, dok je četvoro povređeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu