TRAUMA ZA CEO ŽIVOT: Dečak (6) koga je napao staford se uspešno oporavlja

I. M.

06. 04. 2022. u 16:00

Šestogodišnji dečak koga je, u utorak popodne, u centru Leskovca povredio pas rase staford zbrinut je na Klinici za dečiju hirurgiju niškog Univerzitetskog kliničkog centra i u stabilnom je stanju.

ТРАУМА ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Дечак (6) кога је напао стафорд се успешно опоравља

Foto D. Miljković

Detetu je staford naneo razdernu ranu na licu i masovnu zazdernu ranu na desnoj butini, ali i traume koje će mu ostati za ceo život.

Mnogo je oprečnih informacija o okolnostima pod kojima je povređen ovaj mališan. Dečaka je pas napao u centru grada, u blizini Osnovne škole „Josif Kostić“, i to ispred dvorišta vlasnika psa sa kojim se, neposredno pre napada, dete navodno igralo. Staford je, kako se spekuliše, iznenada skočio na dete i naneo mu ozbiljne povrede.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je najpre prijavljeno da je dete, dok je šetalo sa ocem, napao pas lutalica zbog čega je policija zatražila od zoohigijene lokalnog komunalnog preduzeća da odmah krene u potragu za razjarenom životinjom, ali se kasnije ispostavilo da je ipak reč o vlasničkom psu koji nije pobegao.

Nadležno tužilaštvo će se oglasiti o ovom slučaju nakon što dobije izjašnjenje sa sudske medicine o težini povreda deteta, a detalji o tačnim okolnostima pod kojim je povređeno dete biće poznati pošto policija obavi saslušanja oca dečaka i vlasnika psa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave