MAJKA VRIŠTI NAD TELOM DEVOJČICE: Jauci na Novom Beogradu, policija uz roditelje stradalog deteta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

M.Stanojković

25. 01. 2022. u 18:19

STRAŠNE scene na mestu pogibije desetogodišnje devojčice na Novom Beogradu.

МАЈКА ВРИШТИ НАД ТЕЛОМ ДЕВОЈЧИЦЕ: Јауци на Новом Београду, полиција уз родитеље страдалог детета (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: I.Marinković

Roditelji devojčice koja je stradala nalaze se na mestu nesreće.

Majka devojčice jeca nad telom stradalog deteta, dok se policijski službenici nalaze uz roditelje. 

Podsetimo, nesreća se dogodila u ulici Doktora Ivana Ribara kod broja 92. 

Kako saznaju "Novosti" na mestu nesreće, vozač kamiona koji je pregazio dete, prevozio je zemlju, a kamion je vlasništvo firme iz Surčina.

Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta. Devojčica I.T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza. 

- Više puta smo upozoravali da na ovom mestu postave pešački prelaz jer je veoma prometna saobraćajnica i vozali se sami sjure. Pešački je daleko od stajališta autobusa i veliki broj ljudi prelazi ulicu van pešačkog - kaže za "Novosti" jedan od stanara obližnje zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)