KASNILA JE, NISU ZNALI DA JE MRTVA: Ovo je mladić koji je usmrtio učiteljicu Tijanu (FOTO)

Novosti online

09. 11. 2021. u 14:45

MLADIĆ P. K. (21) osumnjičen je da je svojim automobilom marke "mercedes", dok je bio pod dejstvom kokaina i THC-a, usmrtio učiteljicu novosadske OŠ "Ivo Lola Ribar" Tijanu B. (36), koja se nalazila za volanom svog "reno klia".

КАСНИЛА ЈЕ, НИСУ ЗНАЛИ ДА ЈЕ МРТВА: Ово је младић који је усмртио учитељицу Тијану (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva/Facebook

On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a pri hapšenju se opirao i šutirao delove koji su bili razbacani po putu posle nesreće.

Podsetimo, stravična saobraćajka se dogodila u nedelju oko 14 časova na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kać, a Tijana je poginula na licu mesta. Njeno telo su iz "renoa" morali da izvlače vatrogasci.

U nesreći su učestvovali i autobus GSP-a na liniji 24 i automobil "ford fiesta".

Posle nesreće autobus je sleteo u kanal pored puta.

Direktor Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić izjavio je da ih je vest o smrti koleginice Tijane zatekla i šokirala.

Prijatelj porodice ispričao je za "Blic" da se Tijana vraćala od rođaka koji žive u jednom mestu nadomak Zrenjanina.

Foto: Instagram/192

 

- Budući da je kasnila, brat i mama su se malo zabrinuli, ali su pretpostavljali da je to zbog gužve na putu koje su česte na toj deonici. Odjednom im je neko pozvonio na vrata i kada su otvorili videli su policajca koji im je izrazio saučešće i objasnio šta se desilo. Tu je krenula agonija. Oboje su se oduzeli. 

Policajac je pokušavao da ih smiri, a onda sam primio poziv od brata koji mi je kratko rekao: dođi, molim te, poginula naša Tića. Odmah sam otišao tamo i jedva smo uspeli nekako da ih smirimo. Policajac je bio izuzetno ljubazan i objašnjavao im je kakva je sada procedura i da neko mora da ode do Instituta za sudsku medicinu da identifikuje telo. Međutim, par sati su skupljali snagu i hrabrost da se tamo upute jer nisu želeli da poveruju da je to Tijana. Konačno je brat otišao tamo sa jednom prijateljicom i uverio se da je u pitanju njegova sestra - ispričao je sagovornik.

BONUS VIDEO: STRAŠNO: Mesto gde se u Aberdarevoj ulici dogodila eksplozija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća