OVO JE UČITELJICA KOJA JE POGINULA KOD KAĆA: Mladić pod dejstvom narkotika udario u Tijanin auto

Lj. P.

08. 11. 2021. u 14:49 >> 15:10

TIJANA B. (36), učiteljica u jednoj novosadskoj osmoletki, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju kod Kaća.

ОВО ЈЕ УЧИТЕЉИЦА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД КАЋА: Младић под дејством наркотика ударио у Тијанин ауто

Foto: Fejsbuk

Mladić (21) osumnjičen za nesreću bio je pozitivan na marihuanu i kokain, utvrđeno je prilikom testiranja u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičenom sledi krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a kada njegovo zdravstveno stanje dozvoli, biće saslušan kod tužioca, nakon čega će se odlučiti da li će mu biti određen pritvor.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak se sumnjiči da je u nedelju oko 14 časova, na Zrenjaninskom putu, vozeći „mercedes“ iz pravca Novog Sada prema Kaću, obilazio jedan automobil, koji je zakačio, a zatim je nastavio da se kreće i udario u „reno klio“ za čijim je volanom bila učiteljica.

Od siline udara njeno vozilo je sletelo s puta i prevrnulo se na krov, a učiteljica je poginula na licu mesta.


BONUS VIDEO: DžONIĆ SE NASMEJAO NA SMRT ĐOKIĆA: Advokati Jojke posle saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice
 
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu