PIJAN UBIO SRPKINJU, PA PLAKAO I VRIŠTAO: Tina gorela u automobilu, on se drao na devojku - Na snimku se sve vidi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 22:42

HENRI Rags, NFL igrač koji je navodno naleteo na Srpkinju Tinu Tintor (23) i usmrtio je, zabeležen je na video snimku koji je nastao nakon nesreće, a na kome se vidi kako vidno uznemiren plače. Udes se dogodio u utorak 2. novembra u Las Vegasu, nadomak Tinine kuće.

ПИЈАН УБИО СРПКИЊУ, ПА ПЛАКАО И ВРИШТАО: Тина горела у аутомобилу, он се драо на девојку - На снимку се све види (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Clark County Detention Center via AP/Tviter/@DjFukov

Na strašnom snimku, olupine automobila koja je potpuno u plamenu, vidi se Rags, sa svojom devojkom Kijarom Kilgo Vašington (22), kako plače i moli posmatrače da mu pomognu.

- J**eno prestani da vičeš - rekao je on Kijari u jednom trenutku. Na snimku je takođe zabležen njegov "Stingray" i "Toyora RAV4" u koju se slupao i koja je cela u plamenu.

Tužioci navode da se on kretao brzinom od 247 kilometara na čas pre nego što je došlo do nesreće u kojoj su poginuli 23-ogodišnja devojka i njen pas.

Kasnije se pokazalo da je u krvi imao duplo više alkohola nego što je dozvoljeno, navode iz policije.

Na snimku se vidi i kako jedan od svedoka objašnjava policiji da je u saobraćajnu nesreću umešan Rags, koji poseduje kuću vrednu 1.1 milion dolara, nedaleko od mesta nesreće.

- To je Henri Rags, on igra za Rajderse - rekao je čovek.

Kijara u jednom trenu u snimku vrišti da se Rags "onesvestio", iako se u pozadini može čuti kako plače.

- Dolaze uskoro - rekao je jedan čovek i malo kasnije dodao: "Oni su krivi, na snimku se sve vidi".

Policija je rekla da je Rags viđen nekoliko sati pre nesreće kako uživa na žurci u Las Vegasu. On je navodno udario u Tinin auto krećući se 204 kilometara na čas, a zatim je vikao na policajce i odbijao da uradi alko test.

Kada se prvi put pojavio na sudu, u sredu, zbog optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život i nepažljivu vožnju, bio je u kolicima i imao je kragnu za fiksiranje vrata.

On je platio kauciju od 150 hiljada dolara i pušten je iz zatvora. Sudija je naložio da mu je zabranjena konzumacija alkohola i sličnih supstanci, kao i vožnja, a oduzet mu je i pasoš.

Suđenje će se nastaviti 10. novembra.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: ZAPALIO SE AUTOMOBIL U POKRETU - Incident na Zvezdari, u Ulici Milana Rakića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba