SUDAR JE BIO JEZIV, AUTO POTPUNO SMRSKAN: Ovo su Snežana i Milan koji su poginuli na Ibarskoj - imali četvoro dece! (FOTO)

Novosti online

22. 08. 2021. u 09:08

BEOGRAĐANI Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja.

СУДАР ЈЕ БИО ЈЕЗИВ, АУТО ПОТПУНО СМРСКАН: Ово су Снежана и Милан који су погинули на Ибарској - имали четворо деце! (ФОТО)

Foto: K. Mihajlović/Fejsbuk/Snezana Milan Kljajic

Do nesreće je došlo kada se automobil u kom su bili poginuli supružnici sudario s kamionom za čijim volanom je bio L. N. (22).

Automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mestu suvozača.

- Sudar je bio jeziv. Od siline udarca automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Videlo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene - ispričao je očevidac i dodao:

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do tela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen.

Policija je obavila uviđaj i radi se na utvrđivanju svih okolnosti nesreće.

- Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom - kaže izvor.

Prijatelji nastradalih Kljajića juče su bili u potpunom šoku zbog tragedije. Kako kažu, iza njih je ostalo četvoro dece.

- Oboje su bili dobri i vredni ljudi. Imali su brakove i pre zajedničkog, a odgajali su četvoro dece, od kojih su neka odrasla. Milan je radio u Opštini Voždovac - priča jedna prijateljica.

Kako kaže, još uvek ne znaju kako se nesreća tačno dogodila, kao i gde su Kljajići kobne večeri išli.

- Znamo da oni tu negde kod Rušnja imaju vikendicu, a da li su možda krenuli na vikend ili su se vraćali od nekud ne znamo. Usotalom to sad nije ni važno. Izgubili smo divne prijatelje i vredne ljude, a deca su ostala bez roditelja. Tragedija je strašna - kaže uznemireni prijateljica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!