POZNATO STANJE POVREĐENE BEBE: Stara je samo deset meseci

Lj.P.

10. 08. 2021. u 13:34

DESETOMESEČNI dečak povređen u saobraćajnoj nesreći kod Rume, i dalje se nalazi u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, i zasada je stabilno.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ПОВРЕЂЕНЕ БЕБЕ: Стара је само десет месеци

Foto: D. Ristić

Kako je za „Novosti rekao dr Goran Rakić, dežurni lekar na Odeljenju hirurške intenzivne nege, mali pacijent trenutno nije životno ugrožen.

- Njegovo zdravstveno stanje se prati i pod stalnim je nazorom lekara – kaže dr Rakić. - Beba ima tešku povredu glave i kontuzije po telu, i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi. Narednih 48 sati ćemo pratiti njegovo zdravstveno stanje.

Saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 20 časova kada je automobil marke "polo" slteo s puta u kanal.

U vozilu je kako su javili mediji bilo šestoro ljudi među njima i beba. Reč je o porodici koja je, navodno iz Pećinaca išla u pravcu Iriga. Pretpostavlja se da je vozač automobila P.J. (59) usled neprilagođene brzine sleteo s puta i uleteo u kanal.

U vozilu je bila i vozačeva supruga O. K. (53), koja je zadobila, takođe, teške telesne povrede i njihovo četvoro dece. Pored nje i bebe, u vozilu su još bili i devojčica od 17 godina i blizanci mladić i devojka starosti 22 godine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu