DETALJI JEZIVE NESREĆE NA ZVEZDARI: Motociklista sleteo s puta i zakucao se u kuću!

Novosti online

02. 08. 2021. u 12:53

NIKOLA M. (26) zadobio je teške telesne povrede u nedelju oko 20 sati kada je sa mopedom marke "pjađo" sleteo su puta u Ulici Pirandelova u Malom mokrom Lugu na Zvezdari i udario u kuću.

ДЕТАЉИ ЈЕЗИВЕ НЕСРЕЋЕ НА ЗВЕЗДАРИ: Мотоциклиста слетео с пута и закуцао се у кућу!

Foto: Depositphotos

Povređeni mladić je sa povredama glave opasnim po život prevezen u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je Nikola vozeći iz smera Bulevara kralja Aleksandra izgubio kontrolu nad mopedom sleteo s puta i udario u kuću.

- Najpre je mopedom udario, a potom se i sam zakucao u zid kuće. Na nesreću nije imao kacigu te su povrede glave bile jezive. Ograničenje brzine na tom delu puta je 30 kilometara na sat, ne znam kojom je brzinom on išao ali svejedno sa kojom god brzinom da se zakucaš u betonski zid je strašno - rekao je očevidac jezive scene.

Prema njegovim rečima, glava motocikliste usled udarca je bila izobličena, te je navodno bez svesti prevezen u Urgentni centar.

On je hitno prevezen na reanimaciju i trenutno se nalazi na odeljenju Šoka A.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024