SAOBRAĆAJNA NESREĆA IZMEĐU NIŠA I SVRLJIGA: Traktor sleteo sa puta nakon sudara, vozač teško povređen

J. Ćosin

27. 07. 2021. u 22:59

JEDNA osoba zadobila je teške povrede u nezgodi koja se večeras oko 21 sata dogodila na državnom putu između Niša i Svrljiga, na prevoju Gramada nadomak sela Vrelo, kada su se sudarili putnički automobil i traktor.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА ИЗМЕЂУ НИША И СВРЉИГА: Трактор слетео са пута након судара, возач тешко повређен

Foto: Novosti

Tom prilikom traktor se odbio i sleteo s puta niz padinu. U udesu je povređen vozač traktora.

Na poziv s lica mesta intervenisale su ekipe Hitne pomoći i vatrogasci iz Niša i Svrljiga.

Zbog udesa saobraćaj je na ovom delu puta bio u prekidu oko jedan čas. U toku je uviđaj i zasada se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do udesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!