TRAGEDIJA KOD TRSTENIKA: LJubodrag nastradao u požaru na njivi - pretpostavlja se da se ugušio od dima

S.BABOVIĆ

12. 07. 2021. u 09:18

LjUBODRAG R.(78), meštanin sela Lopaš kod Trstenika stradao je u požaru koji je izbio na otvorenom prostoru, saznaju „Novosti“.

ТРАГЕДИЈА КОД ТРСТЕНИКА: Љубодраг настрадао у пожару на њиви - претпоставља се да се угушио од дима

Foto: MUP

Prema nezvaničnim informacijama „Novosti“ do požara je došlo kada je nesrećni čovek palio suvu travu,vatra je počela naglo da se širi i meštaninu nije bilo spasa.

Pretpostavlja se da se ugušio od dima i da je kada je shvatio da se vatra brzo rasplamsava pokušao u jednom trenutku da zaštiti tuđ zabran. Inače je prema saznanjima „Novosti“ reč o vrednom poljoprivredniku, koji se uspešno bavio proizvodnjom mleka i proizvoda od sira.

Meštanina Lopaša našle su komšije, koje su potom pozvale vatrogasce, policiju i hitnu pomoć. Prema informacijama Odeljenja za vanredne situacije u Kruševcu u protekla 24 časa vatrogasno-spasilačke jedinice intervenisale su na gašenju 7 požara na otvorenom i to suve trave i niskog rastinja. Angažovano je bilo 14 vatrogasaca-spasilaca i 7 vatrogasnih vozila sa opremom.

Ovo je druga pogibija u pozaru u Lopašu ove godine. U februaru je u požaru u svojoj kući nastradao meštanin Dragan D.(55)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024