NOVI DETALJI POŽARA NA ZVEZDARI: "Parking servis" raskrčio put vatrogascima - Poslali važan apel građanima

Tanjug

21. 06. 2021. u 18:30

VATROGASCI su uspeli da priđu zgradi u Ulici Radoja Domanovića broj 19, u Beogradu, i započnu gašenje požara tek nakon brze intervencije "Parking servisa", čije dizalice su im omogućile pristup zgradi.

НОВИ ДЕТАЉИ ПОЖАРА НА ЗВЕЗДАРИ: Паркинг сервис раскрчио пут ватрогасцима - Послали важан апел грађанима

Foto: S. V.

Nakon dojave požara na Zvezdari, vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali nisu mogle da priđu zgradi čije potkrovlje je zahvatila vatrena stihija, pošto im se na prilazu isprečilo nekoliko nepropisno parkiranih vozila, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Parking servis".

Operativni centar Skupštine grada odmah je reagovao i po hitnom postupku obavestio "Parking servis", čije dizalice su uklonile parkirana vozila, koja su ometala akciju vatrogasaca.

- Želeo bih da pohvalim brzu intervenciju vatrogasne brigade, koja svakodnevno požrtvovano spašava ljudske živote i imovinu. Saradnja sa Gradom Beogradom i svim hitnim službama je odlična, a to se vidi baš u ovakvim situacijama. Apelujem na građane da svoja vozila propisno parkiraju, da ne bi dolazilo do ovakvih trenutaka, kada su minuti veoma važni, jer nečiji život visi o koncu - rekao je direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

"Parking servis" je sa Operativnim centrom Skupštine grada na stalnoj vezi i istog trenutka se odaziva pozivima hitnih službi, koje traže pomoć dizalica ovog beogradskog komunalnog preduzeća, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)