RADNIK IZ SRBIJE POGINUO U NEMAČKOJ! Dizalica usmrtila muškarca (30) iz Sjenice, teško povređen muškarac iz Tutina

Novosti online

13. 06. 2021. u 16:25

GRAĐEVINSKI radnik Ismir B. (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebecku u Nemačkoj, kada je došlo do pada građevinske dizalice na kuću u izgradnji, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

РАДНИК ИЗ СРБИЈЕ ПОГИНУО У НЕМАЧКОЈ! Дизалица усмртила мушкарца (30) из Сјенице, тешко повређен мушкарац из Тутина

Foto: AP

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put. Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao. Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku.

Još nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebecku je u subotu ceo dan bio zatvoren.

Kako prenosi hne.de, specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mesta. Istraga je u toku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!