VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU: U lokalu zatekli muškarca s poternice - Zaplenjeno pet kilograma heroina, oružje, eksploziv (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 13:17

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u opsežnoj akciji zaplenili su više od pet kilograma heroina i uhapsili L. B. (1989), N. L. (1988) i N. M. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У БЕОГРАДУ: У локалу затекли мушкарца с потернице - Заплењено пет килограма хероина, оружје, експлозив (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP

Policija je, u jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu, prilikom kontrole osumnjičenih  ustanovila da je za L. B. raspisana međunarodna poternica.

Daljim radom, a pregledom automobila „golf“, koji su koristili N. L. i N. M. pronađeno je oko 150 grama heroina i oko 300 grama smese za uvećanje mase narkotika.


Takođe, policija je u kući u okolini Sopota, u kojoj neprijavljeno borave N. M. i L. B., u zidu, u „šteku“ koji se elektronski otvara, pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva ukupne težine jedan kilogram, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca. Policija je zaplenila i dva automobila.


Protiv N. M. i L. B. biće podneta i krivična prijava kojom se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni L. B. sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, dok je osumnjičenima N. L. i N. M. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!