BRANIO SE ĆUTANJEM: Osumnjičenom za ubistvo supruge određen pritvor

M.L.

29. 03. 2021. u 12:40

MILORADU A. (63), iz Aranđelovca,osumnjičenom za ubistvo supruge određen pritvor do 3o dana.

БРАНИО СЕ ЋУТАЊЕМ: Осумњиченом за убиство супруге одређен притвор

Foto: M. L.

NA predlog Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu,Miloradu A.(63),iz Aranđelovca,osumnjičenom za ubistvo supruge Slavice A.(62),određen je pritvor do 3o dana.

Kako nam je rečeno u Tužilaštvu,on se sumnjiči za teško ubistvo,a naloženo je i njegovo psihijatrijsko veštačenje. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Da podsetimo, u noći između subote i nedelje u naselju Preseka u Aranđelovcu dogodila se teška porodična tragedija.Prema još nezvaničnim saznanjima,sumnja se da je Milorad A. u porodičnoj kući u Ulici Vožda Karađorđa u tom naselju, ubio suprugu Slavicu a onda sebi prerezao vene.

Krvavu scenu u njihovoj kući zatekla je rođaka.Odmah je obaveštena policija i hitna pomoć. Milorad A. je bio pri svesti i kolima Hitne pomoći prebačen je u aranđelovačku bolnicu a onda u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu gde su mu sanirane povrede. Potom je smešten je na Kliniku za psihijatriju.

Prema informacijama iz kragujevačkog tužilaštva ,osumnjičeni je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Petrovcu kod Kragujevca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024