NAPIO SE PA PUCAO U DVORIŠTU KUĆE NA NOVOM BEOGRADU: Podignuta optužnica protiv A.M.(35) zbog izazivanja opšte opasnosti

J.D.Lj.

11. 03. 2024. u 17:30

DANAS je Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv A M. (35) zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

НАПИО СЕ ПА ПУЦАО У ДВОРИШТУ КУЋЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Подигнута оптужница против А.М.(35) због изазивања опште опасности

Foto: Profimedia/Ilustracija

On je 15.decembra 2023. godine u Novom Beogradu u alkoholisanom stanju u dvorištu kuće, opšte opasnim sredstvom izazvao opasnost po život i telo ljudi i to upotrebom vatrenog oružja, jer je iz pištolja NN marke ispalio više hitaca u vazduh.
 
Istog dana, takođe u alkoholisanom stanju, u svojoj kući držao je municiju i delove oružja i to dva metka kalibra 7,65 mm kao i jedan okvir u kome su se nalazili meci. 
 
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se prema okrivljenom produži pritvor, s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u slučaju boravka na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. 
 
Zakon za pomenuto delo propisuje kaznu zatvora u trajanju od dve do deset godina, odnosno od šest meseci do pet godina, kao i novčanu kaznu.
 
 
BONUS VIDEO: SAHRANjENA MARTINA I NjENI SINOVI - Majka i dva dečaka počivaju u zajedničkoj grobnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave