POTUKLI SE U KAFANI, PA NAPAO I POLICIJU: Priznali delo, nasilniku određen pritvor

J.D.Lj.

31. 01. 2024. u 08:00

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su M.N. (36) zbog učestvovanje u tuči, S.K. (36) zbog istog dela i zbog ometanje službenog lica u vršenju dužnosti i osumnjičeni M.M. (39) zbog krivičnog dela teška telesna povreda.

ПОТУКЛИ СЕ У КАФАНИ, ПА НАПАО И ПОЛИЦИЈУ: Признали дело, насилнику одређен притвор

D. Novković

Oni su se u restoranu u Zemunu, pod dejstvom alkohola, verbalno i fizički sukobili kada je osumnjičeni M.M. zadao S.K. više udaraca pesnicom u predelu glave i tako mu zadao tešku telesnu povredu u vidu frakture nosnih kostiju.

Po prijavi konobara, policijski službenici PS Zemun su izašli na lice mesta i zatekli M.M. i S.K. koji je imao vidne telesne povrede, a policajcima rekli da su prijatelji i da je sve u redu.

S obzirom da je uočeno da M.M. u ruci drži jednu PVC kesicu sa biljnom materijom zelene boje i jednu ručno motanu cigaretu, policijski službenik je pokušao da ih oduzme i obezbedi dokaze izvršenja krivičnog dela, međutim osumnjičeni je progutao navedene predmete, nakon čega je lišen slobode.

U tom trenutku, S.K. rukama je hvatao policijske službenike i pokušao da ih spreči da stave lisice M.M., pa je potom i on uhapšen.

Osumnjičeni su, nakon što im je predočen video snimak delimično priznali izvršenje krivičnog dela i izjavili da se ne sećaju događaja jer su bili pod dejstvom alkohola. 
Zbog opasnosti da M.M. ne ponovi krivično delo Tužilaštvo je sudu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je i određen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)