SRBIN IZBODEN PRED ĆERKOM: Napadnut u Beču zbog psa

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

25. 01. 2024. u 00:11

UOBIČAJENA večernja šetnja sa psom mogla je da se završi tragično za tridesetsedmogodišnjeg državljanina Srbije koji je u Beču izboden pred svojom desetogodišnjom ćerkom.

СРБИН ИЗБОДЕН ПРЕД ЋЕРКОМ: Нападнут у Бечу због пса

Foto: EPA

Naime, sve se desilo juče oko 19 časova, u Brigitenau, jednom od bečkih okruga, kada je besni taksista izleteo iz auta i počeo da se svađa sa Srbinom zbog psa.

Kako prenose austrijski mediji, sve se dešavalo u blizini Inštrase, a otac i ćerka su išli trotoarom šetajući psa.

Međutim, u jednom momentu pas je izvršio nuždu pored drveta, što je razbesnelo taksistu, koji je prolazio tom ulicom. On je izleteo iz auta i besno prišao Srbinu, a zatim su počeli da se raspravljaju.

Verbalni sukob je prerastao u fizički, nakon čega je taksista izvadio oštri predmet, pretpostavlja se manji nož i ubo Srbina u predelu leđa. Sve ovo je posmatrala prestravljena ćerka, a taksista je odmah seo u auto i pobegao, pišu Nezavisne.

Očevici su jedino rekli da je taksista imao veliku bradu i da je automobil bio srebrne boje.

Srbin je odmah prebačen u bolnicu i nije životno ugrožen.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)