PRITVOR OSUMNJIČENOM: Prinudio devojku na nedozvoljene polne radnje, opljačkao i pokušao iznudu

Novosti online

27. 12. 2023. u 00:19

PO nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu (OJT) policijski službenici PS Novi Beograd doneli su danas rešenje o zadržavanju osumnjičenog A. A. (2001) zbog krivičnog dela "nedozvoljene polne radnje", saopšteno je iz OJT.

ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ: Принудио девојку на недозвољене полне радње, опљачкао и покушао изнуду

Nikola Fifić

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, osumnjičeni i oštećena su se upoznali u jednom lokalu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, gde je potom osumnjičeni oštećenu fizičkom silom prinudio na nedozvoljenu polnu radnju, nakon čega joj je iz torbe uzeo novac i lična dokumenta uz pretnju da je potrebno da mu do večernjih časova da još 500 evra.

Navedeni događaj je oštećena prijavila policiji koja je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, lišila slobode osumnjičenog koji se, po prethodnom dogovoru, našao sa oštećenom u TC Delta siti da bi preuzeo novac koji je tražio od nje da bi joj vratio dokumenta koja joj je oduzeo.

Osumnjičeni je danas saslušan kada se branio ćutanjem, nakon čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoka oštećenu, koji predlog je usvojen i rešenjem je osumnjičenom određen pritvor.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024