OSTADOŠE DECA SIROČIĆI: Bolna ispovest dede ubijenog Dejana Paunovića iz sela Klokočevac kod Majdanpeka

J.D.Lj.

08. 10. 2023. u 19:00

MOJI unuci, Stefan, Nemanja i Ivan i unuka Anamarija ostadoše siročići, bez oca i majke koja ga je ubila i oduzela im ga.

ОСТАДОШЕ ДЕЦА СИРОЧИЋИ: Болна исповест деде убијеног Дејана Пауновића из села Клокочевац код Мајданпека

Foto facebook/sladjana paunovic

Ovako za "Novosti" kroz suze, započinje svoju priču Dragoljub Paunović iz Klokočevca kod Majdanpeka, čiji je unuk Dejan Paunović (33), prema prvim informacijama iz istrage, navodno tragično preminuo kada mu se 5. avgusta zapalio automobil u kojem je izgoreo. 

Dva meseca kasnije, međutim, ispostavilo se da je istraga otišla u drugom smeru i da Dejan, najverovatnije, nije stradao u saobraćajnoj nesreći, nego da je njegovu smrt naručila venčana žena Slađana Paunović (23), sa kojom ima četvoro maloletne dece. 

- Malo šta znamo o celom događaju - kaže Dejanova baka Aksentina. - U velikom smo šoku i boli. Najstrašnije nam je šta će biti sa decom. O svemu, za sada, brinu Centar za socijalni rad i policija. Deca znaju da se nešto događa, ali ne i da im je oca ubila majka. Spremni smo da brinemo o njima, ali ko će im nadoknaditi roditelje? 

Deda Dragoljub veli da se on i ostali članovi porodice svakodnevno, kod nadležnih, raspituju za tok istrage. 

- To da je ubistvo mog unuka naručila žena, sa kojom je bio 10 godina u braku, koja je rodila četvoro dece i kojoj je najviše verovao, ne mogu i dalje da shvatim i razumem. Zašto? Ako više nisu mogli zajedno, što se nisu razišli, što nije otišla? Iovako smo ih pomagali na sve načine, a naročito Slađu kad je Dejan, navodno, nastradao u nesreći. Gde je ta ljubav u koju se snajka klela i navodno tugovala za Dejanom? 

Dragoljub Paunović kaže da ih je vest o snajinom hapšenju i sumnji da je ona odgovorna za smrt muža i oca četvoro dece zatekla: 

- U šoku smo, ne možemo da dođemo sebi. Ne znam šta smo skrivili da nam se ovo dešava. Izgledali su kao srećna i normalna porodica. Nekada bi se posvađali, ali to je sve normalno u braku. Ovo nismo očekivali - kaže on. 

Osim Slađane Paunović, uhapšeni su i dvojica mladića, od kojih je jedan maloletan, svi iz sela Klokočevac. 

- Ne znam ko su ti momci, niti u kakvoj su vezi sa snajkom i da li se družila sa njima. Naš Dejan je bio vredan čovek i dobar muž i otac. Lepo vaspitanje, ali i strogo, poneo je od kuće. Ali, bio je mnogo naivan, kao dete. 

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, Slađanu Paunović, kao i njene "saradnike" S. M. (25) i maloletnika (17), koji su 5. avgusta, kako se sumnja, nasmrt pretukli Dejana Paunovića, njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su, po prethodnom dogovoru sa Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali čoveka i napali ga. Kada je on, vraćajući se s posla prišao svom parkiranom automobilu, prišli su mu s leđa i drvenom motkom i bejzbol palicom udarili više puta. Dejan je od zadobijenih povreda preminuo. Onda je stavljen u automobil i zapaljen... 

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo. 

Sedamnaestogodišnjem saučesniku je određen pritvor. 

SLIKE I PORUKE NA "FEJSBUKU"

NAKON što je otkriveno da je Dejan Paunović nastradao u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio, njegova supruga Slađana je maksimalno bila aktivna na društvenim mrežama. Svoj profil na "Fejsbuku" je tog dana, kada je saznala za navodnu pogibiju supruga "zacrnila", iako je samo dan ranije objavila sliku sa njihove proslave desetogodišnjice braka. 

Nakon 40 dana od pogibije muža, Slađana se oglasila na FB i ispod fotografije na kojoj su ona i Dejan, sa njihovo četvoro dece, napisala: "Nedostaješ...mnogo nam fališ". 

OBUSTAVLjENA POMOĆ

Kada se saznalo da je Dejan nastradao u saobraćajnoj nezgodi cela Srbija bila je spremna da pomogne njegovoj supruzi Slađani i njihovo četvoro dece.

Tako je jedna domaća humanitarna organizacija pokrenula akciju pomoći kako bi Slađana sa decom dobila krov nad glavom, budući je živela u oronuloj kući, bez neophodnih uslova za život. Sa željom da pomognu samohranoj majci, ta humanitarna organizacija je posetila ovu porodicu, ostavila i žiro račun na koji građani mogu da uplate novac i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu ovu porodicu.

Sada, međutim, kako je istraga otišla u drugom smeru, obustavljene su sve dobrotvorne akcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!