OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON BRUTALNOG NASILJA: Muškarcu koji je pretukao prijateljicu izrečene bezbednosne mere

J.D.Lj.

18. 05. 2023. u 15:03

POVODOM prijavljenog događaja od 12. maja, kada ju je R. V. (33), po tvrdnji oštećene M. B. (38), brutalno pretukao na autobuskoj stanici u Umki i naneo joj teške telesne povrede, oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje vodi istragu o ovom slučaju.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО НАКОН БРУТАЛНОГ НАСИЉА: Мушкарцу који је претукао пријатељицу изречене безбедносне мере

Lj.P.

Iz Tužilaštva, za "Novosti", navode:

- Osumnjičenom R. V. izrečene su hitne mere zabrane prilaska i komunikacije prema žrtvi B. M. - kažu nadležni.

- Istovremeno, žrtva je upućena na podnošenje krivične prijave, za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi, s obzirom na to da se shodno Krivičnom zakoniku radi o delu za koje se ne goni po službenoj dužnosti od strane tužilaštva. 

Ovaj događaj, kako dalje navode iz Tužilaštva, razmatran je na sastanku Grupe za koordinaciju i saradnju, Podgrupe za opštinu Čukarica, kao što je razmatran i prethodno prijavljeni događaj, te je između ostalog od strane čukaričkog CSR pozivana M. B. koja je u više navrata odbila kontakt sa Centrom. 

- Ipak, konačno je kontakt uspostavljen 16. maja kada nije ni spomenula događaj od 12. maja. Hitne mere su na snazi, a nadležni CSR dostaviće svoj izveštaj sa procenom rizika - navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, M. B. kaže da ju je prijatelj V. R. prošle nedelje sačekao na autobuskoj stanici u Umki i naneo joj teške povrede. Ona tvrdi i da to nije prvi put da je nasilan prema njoj.

Ona se, navodno, u početku plašila da ga prijavi policiji, i nije želela da ga krivično goni. Ali od kada se nemili događaj ponovio, kako žrtva tvrdi, M. B. živi u strahu i dok ide ulicom, stalno se okreće za sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024