STAVIO JOJ MARAMICU NA USTA I DODIRIVAO JE: Javila se još jedna žrtva predatora sa Brankovog mosta

Novosti online

27. 04. 2023. u 18:58

MUŠKARAC N. P. (22) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je napastvovao devojku (19) na Brankovom mostu.

СТАВИО ЈОЈ МАРАМИЦУ НА УСТА И ДОДИРИВАО ЈЕ: Јавила се још једна жртва предатора са Бранковог моста

Foto: Shutterstock/MUP

Kako se saznaje, dva dana pre toga na sličan način napadnuta je još jedna devojka devojka na Paliluli, sumnja se da je i ona bila žrtva osumnjičenog! Prema nezvaničnim saznanjima, napad se dogodio 21. aprila, oko 22 sata autobuskoj stanici "Tri bika", na Karaburmi.

- Napadnuta devojka je objasnila da je mladić starosti oko 20 do 25 godina napao kada je izašla iz autobusa. Rekla je da joj je prišao, stavio neku maramicu na usta i da je počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Srećom uspela je da se izbori sa njim i da pobegne. Slučaj je odmah prijavila policiji - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, N.P je uhapšen zbog sumnje da je 23. aprila, ujutru oko pet časova na Brankovom mostu napao devojku (19). Uhvatio je otpozadi, stavio joj jednu ruku na usta, a drugom je počeo da je pipa.

- Sumnja se da je N.P. napao i ovu devojku na Paliluli. Policija, verovatno iz tog razloga i sumnja da ima još devojaka koje su doživele sličnu situaciju, te poziva sve devojke da prijave ukoliko su bile žrtve - rekao je sagovornik.

Foto: MUP

N. P. je policija na Starom Gradu uhapsila u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhvaćen je zahvaljujući izjavi koju je devojka dala nakon što ju je napao na Brankovom mostu.

BONUS VIDEO - PIJAN I DROGIRAN POKOSIO ŽENU, PA POBEGAO: Prijepoljac za volanom sa 1,42 promila alkohola u krvi

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri