I DALJE TVRDI DA JU JE MUŽ ZLOSTAVLJAO: U Trećem OJT saslušana supruga poznatog hirurga sa VMA

J.D.Lj.

20. 03. 2023. u 17:45

U nastavku postupka koji se vodi protiv Nikole Ostojića (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu Ivanu O. (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušana oštećena, doktorova supruga, saznaju "Novosti" .

И ДАЉЕ ТВРДИ ДА ЈУ ЈЕ МУЖ ЗЛОСТАВЉАО: У Трећем ОЈТ саслушана супруга познатог хирурга са ВМА

Foto: Instagram

Ona je danas, u potpunosti ponovila svoje tvrdnje, odnosno iskaz dat policiji nakon hapšenja supruga, kada je rekla da ju je muž od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je, navodno, nanosio teške telesne povrede.

Takođe, tvrdila je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost.

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Podsetimo, pre oštećene, u Tužilaštvu su saslušani njen brat koji je potvrdio sestrine reči, policajac koji je bio na uviđaju, kao i kućna pomoćnica i Ivanina prijateljica.

Ove dve svedokinje rekle su da im se Ivana žalila na muža, ali da ni jedna od njih nikada nije video da je on vređa ili tuče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UZDRMALI SMO VUČIĆA, DOŠAO MU JE KRAJ: Urednik portala Telegrafi iz Prištine raduje se protestima u Beogradu