DOLIJAO SRBIN "PINK PANTER" U ATINI: Sumnjiči se da je sa još trojicom opljačkao zlataru (FOTO)

Novosti onlajn

03. 03. 2023. u 22:23

SRBIN (63), koji se sumnjiči da je sa još trojicom zemljaka i jednim Grkom opljačkao zlataru u Atini i oteo 24 Roleks sata vrednih 135.000 evra, glumio je "trojanskog konja" bandi "Pink Pantera" u filmskoj akciji pljačkaša.

ДОЛИЈАО СРБИН ПИНК ПАНТЕР У АТИНИ: Сумњичи се да је са још тројицом опљачкао златару (ФОТО)

Foto: AP/Pluton

On se pojavio kao kupac i imao je specifičnu ulogu u organizaciji da omogući pristup ostalim pripadnicima bande u zlataru glumeći invalida kojem je potrebna pomoć.

- Srbin je u zlatari u Atini uspeo da prevari službenicu obezbeđenja da vrata prodavnice budu otvorena na duže vreme. Na taj način njegovi saučesnici uspeli su da uđu, opljačkaju i pobegnu, a da cela akcija nije ni primećena - piše grčka Protothema.

Njegovo učešće je potvrđeno analizom video snimaka sa nadzora obližnjih prodavnica.

- Pored toga, prema saznanjima, njegov dolazak u Grčku dogodio se avionom samo dan pre pljačke, a odlazak dva dana posle dana pljačke, opet avionom - navodi se.

Podsetimo, pripadnici navedene grupe su nabavili neophodnu opremu, a to su puške, čekić, i maske i zajedno su odlučili da počine razbojništvo u zlatari kao i krađu motora koji su korišćeni prilikom izvođenja pljačke.

Uhapšen je jedan Srbin i Grk koji je sa njima počinio razbojništvo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: IZGOREO OBLAKODER U IZGRADNjI - Vatrogasci u Hong Kongu uspeli da se izbore sa vatrenom stihijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!