TERALI DEVOJKU DA SE PROSTITUIŠE: Uhapšena dvojica zbog trgovine ljudima

S. J. M.

10. 02. 2023. u 17:17

POLICIJA je u Beogradu uhapsila Aleksnadra M. (37) i Jovana Š. (30) zbog sumnje da su od septembra do 7. novembra 2022. godine dovođenjem u zabludu, a potom i pretnjom vrbovali 26-godišnju devojku za prostituciju i seksualnu eksploataciju.

ТЕРАЛИ ДЕВОЈКУ ДА СЕ ПРОСТИТУИШЕ: Ухапшена двојица због трговине људима

Foto Shutterstock

Oni se terete za trgovina ljudima, za šta je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina zatvora i posredovanje u prostituciji, za šta je pređivana kazna od šest meseci do pet godina zatvorai novčana kazna.

Sumnja se da su oni devojku vrbovali putem internet oglasa za posao sekretarica i promoterki, obećavajući visoku zaradu. Takođe, kako se sumnja, zloupotrebljavajući teško materijalno stanje oštećenih, osumnjičeni su iznajmljivali stanove u kojima su se one bavile prostitucijom, bez mogućnosti da biraju klijente kojima su pružale seksualne usluge za novac, kao i bez mogućnosti da napuste posao.

Kada je ova devojka htela da napusti prostituisanje Aleksandar M. joj je navodno tražio "otkazni rok" od 15 dana, ucenjujući je pozivima i SMS porukama i upućujući joj pretnje u vezi sa njenom porodicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)