ZABRANA PRILASKA I KOMUNICIRANJA: Saslušana trojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje u novosadskom lokalu

Lj.P.

17. 01. 2023. u 21:20

OSNOVNO javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je predlog za određivanje mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima i posećivanje određenih mesta protiv osumnjičenih D.A.(23), S.D.(22), I M.G.(21), iz Novog Sada, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, i to zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogli ponoviti krivično delo.

ЗАБРАНА ПРИЛАСКА И КОМУНИЦИРАЊА: Саслушана тројица осумњичених за насилничко понашање у новосадском локалу

FOTO:Lj.P.

Rešenjima sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu , kako je za „Novosti“ rekla Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, osumnjičenima su izrečene mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima kao i obaveza javljanja svakog prvog u mesecu nadležnim policijskim ispostavama, uz zabranu posećivanja određenog mesta.

Sud je, kako je dodala, svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku krivičnom vanpretresnom veću ovog suda

Trojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje 15. januara uveče u lokalu „Crni ovan“ u centru Novog Sada, bili su privedeni u Osnovnom javnom tužilaštvu, koje je, kako su naveli, posle saslušanja, a na osnovu prikupljenih dokaza i sagledavanja činjeničnog stanja podnelo predlog za izricanje mere zabrane prilaženja pomenutom lokalu, te prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa oštećenima N.S. i B.Š.

Oni se sumnjiče da su u nedelju uveče, nasilno ušli u kafić „Crni ovan“, tako što su razbili staklo na ulaznim vratima, koje je lakše povredilo jednu osobu u objektu. Naknadno je, kako je saopštila novosadska policija, i vlasnik lokala prijavio povrede koje nije mogla da potvrdio ekipa Hitne medicinske pomoći, pa je upućen na dalju dijagnostiku.

Policija je kod osumnjičenih pronašla predmete koje su, kako se sumnja, koristili prilikom izvršenja krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)