PILI DANIMA, PA SE TUKLI DO SMRTI: Osumnjičeni za ubistvo u Paraćinu operisan

Зорана Рашић
Zorana Rašić

09. 01. 2023. u 10:21

ZORAN D. (51) iz Paraćina, osumnjičen da je u krvavoj tuči ubio svog sugrađanina Kostu S. (37), operisan je u Opštoj bolnici u Ćupriji i njegovo stanje je stabilno.

ПИЛИ ДАНИМА, ПА СЕ ТУКЛИ ДО СМРТИ: Осумњичени за убиство у Параћину оперисан

Foto: Z. Rašić

Kako saznajemo u toj zdravstvenoj ustanovi, on je primljen na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije u nedelju rano ujutru i tokom prepodneva je operisan. Imao je teške telesne povrede - prelome jagodične kosti i nosne kosti, a sada je u stabilnom stanju.

Prema priči meštana, njih dvojica su se znali godinama i družili, a krvavoj tuči je kumovao alkohol.

- Poslednjih nekoliko prazničnih dana zajedno su obilazili kafane i pili, verovatno da se nisu ni treznili. Ubijeni živi par stotina metara od mesta gde se tuča dogodila, u blizini sportske hale i stadiona. Te kobne noći između subote i nedelje ko zna oko čega su se posvađali. Taj prostor obezbeđen je video-nadzorom, tako da će se sigurno utvrditi kako je do tuče i do krvavog epiloga došlo – kaže sagovornik „Novosti“.

Otprilike u isto vreme kada je policiji javljeno da u blizini Sportskog centra, na javnoj površini, leži beživotno telo muškarca, u policiju je došao, povređen i vidno pijan Zoran D., koji je rekao da je došlo do tuče na toj lokaciji, nakon čega je i on medicinski zbrinut.

Oba učesnika ovog nemilog događaja već su odranije poznata policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)