LUKA BOJOVIĆ TRČEĆI IZLAZI SA AERODROMA: Prvi snimak po sletanju u Srbiju (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 22:43

LUKA Bojović, koji je večeras sleteo u Beograd iz Španije, napustio je aerodrom bez obezbeđenja, u pratnji svog advokata Borivoja Borovića.

ЛУКА БОЈОВИЋ ТРЧЕЋИ ИЗЛАЗИ СА АЕРОДРОМА: Први снимак по слетању у Србију (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na aerodromu "Nikola Tesla" u trenutku sletanja aviona u kojem se nalazi Bojović je bio veći broj pripadnika policije.

Nakon sletanja, Luka Bojović je u pratnji policije odveden na razgovor sa pripadnicima UKP, u zgradi aerodroma, posle čega je otišao u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi sudski postupak, niti je za njim raspisana poternica. On je za pravosudne organe slobodan čovek.

Luka Bojović je uhapšen u Valensiji, i 2014. godine osuđen je na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu