U KUĆI ZMIJE I ALIGATORI: LJubiši Vasiću iz Smedereva nova prijava

J. I. / Novostionline

28. 10. 2022. u 09:56

LjUBIŠA Vasić (na slici) iz Smedereva, koji je u pritvoru zbog sumnje da je posredovao u prostituciji, dobiće još jednu krivičnu prijavu, ovoga puta jer je u svojoj kući držao nelegalno petnaest egzotičnih životinja.

У КУЋИ ЗМИЈЕ  И АЛИГАТОРИ: Љубиши Васићу из Смедерева нова пријава

Foto: Printskrin/ Društvene mreže

Naime, pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom i Ministarstvom ekologije i zaštite životne sredine, u njegovoj kući u selu Mihajlovac pronašli su četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera "nilski varan", guštera "savanski varan", američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna "marmozet".

Životinje nisu imale odgovarajuću dokumentaciju, čime je, kako se osnovano sumnja, izvršeno krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Foto M. Anđela

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, dok će protiv osumnjičenog krivična prijava biti podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Inače, Vasić je vlasnik pet-šop prodavnice, kao i noćnog bara u Mihajlovcu. Više šuta je hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Poslednji put, pre nekoliko meseci, priveden je nakon što je policija upala u njegov lokal i zatekla nekoliko prostitutki. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024