OBEZBEĐENJE SPLAVA PRETUKLO GOSTA: Incident u Smederevu, zbog teških telesnih povreda uhapšena dva muškarca

J.Ilić

27. 10. 2022. u 14:58

PRIPADNICI Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, identifikovali su i uhapsili M. J. (31) i D. T. (27) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

ОБЕЗБЕЂЕЊЕ СПЛАВА ПРЕТУКЛО ГОСТА: Инцидент у Смедереву, због тешких телесних повреда ухапшена два мушкарца

Lj.P.

Sumnja se da su oni, u noći između 21. i 22. oktobra, kao pripadnici obezbeđenja jednog splava na Dunavu, više puta udarili rukama i nogama jednog gosta i naneli mu teške telesne povrede.

Povređeni gost je, nakon što mu je ukazana pomoć u Zdravstvenom centru „Sveti Luka“ u Smederevu, zbog višestrukih preloma jagodične kosti, upućen na Odeljenje maksilofacijalne hirurgije u Beogradu. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Ovo je, inače, postala učestala pojava u smederevsim lokalima. Bilo je više slučajeva kada obezbeđenje, goste pod dejstvom alkohola, koji uznemiravaju ostale goste, pretuče toliko da zadobiju višestrke prelome kostiju, a neki imaju i trajne psoledice zbog ovoga. Takođe, u ovakvim slučajevima, gosti često i ne podonese prijave protiv nasilnika, u strahu od osvete.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI
[ 27. oktobar 2022 13:25 ] Marko: Ispravka - posto ima vise snimaka, mozda je bolje da naslov glasi ovako kako bismo privukli ljude da kliknu, ako neko ima bolji predlog slobodno neka puca. :) *BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI* [ 27. oktobar 2022 14:12 ] Marko:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)